Üye Girişi

Beni hatırla

Şifremi Unuttum
Üye Ol

vanilyalıgofret 41, Kadın, Balıkesir
Suan gecici bir sure yazliktayim. Anlasabilecegim devamli gorusebilecegim. Fwb tarzin da birini ariyorum. EVLI, ILISKISI OLAN, AYRI YASAYAN, HAYATINDA BIRI OLAN ERKEKLER LUTFEN YAZMAYIN ILGILENMIYORUM. KAOSTAN BASKA BIRSEY DEGIL DURUMUNUZ. dunya kadar adam var sizinle vakit gecirmek bana yakismaz. Hani sansimi deneyeyim falan diyorsaniz vakit kaybi bastan soliyeyim. Birde soyle bir algi olmasin. Biz kadinlar hazir kita sizi beklemiyoruz. Isine gelmeyen hic yazmasin. Once kendinize saygi duyun karsinizdakine duymuyorsaniz dahi. Sokakta milyonlarca erkek var. herkesin tercihine saygi duyun.

 

Vücut yapısı
Kilolu
Saç rengi
Opsiyon
Kumral
Kırlaştı
Göz rengi
Kahverengi
Boyu
178 cm 
Kilosu
105 Kg 
Medeni hali
Bekar
Eğitimi
Üniversite
Mesleği
Mühendis
Kiminle yaşıyor
-
Arabası var mı
-  
Aylık geliri
-
İçki içme sıklığı
Az
Sigara içme sıklığı
Çok
İnternet kullanma sıklığı
günde 2 saatten fazla
Webcam var mı
Var

 

ONA UYGUN PARTNER
Aradığı ilişki türü
Cinsellik,
Cinsiyet
Erkek,
Cinsel tercih
Ülke
Türkiye,
Şehir
İzmir,
Yaş
32-45 arası
Vücut yapısı
Atletik, Normal,
Saç rengi
-
Göz rengi
-
Boy
-
Kilo
-
Medeni hal
Bekar, Ayrılmış,
Eğitim
Üniversite, Master, Doktora,
Meslek
-
İçki içme sıklığı
Az,
Sigara içme sıklığı
-
Kimse kimseyi yormasin. Bakimli. Temiz. Egitimli. Kulturlu. Kro olmayan. Tutkulu. Saygili. Anlamayanlar icin belirtiyorum tekrar BEKAR lutfen. Birde denk allah askina karsinizda kariyer sahibi okumus kulturlu bir kadin var. Bu kriterlere uymuyorsaniz gidin bulasmayin vaktim kiymetli. Kim kaybetmis ben bulacagim. Oda ayri konu. Lutfen sadece izmir.

 

İLİŞKİLERDEN BEKLENTİLERİ
Aşk
Romantizm
Erotizm
Eğlence
Evet
Cinsellik
Gizlilik
Evet
Fwb. Ciddi beklenti olmasin guzel keyifli vakit gecirelim. Is hayatim cok yogun ve stressli birde elin adaminin derdini cekmek istemiyorum. Burda olmamizdan oturu illa sizinle gorusecegiz anlami cikartan zihni fakirler var :))). Zorunda miyiz beyefendi slm verdik diye sizinle olmaya? Haddini bilmek onemli.